Trivos D1 – Next Volley 1-3 (5 okt 2019)

Trivos Dames 1  –  Next Volley Dordrecht Dames 1  1-3  (25-20, 19-25, 22-25, 17-25)

Fotograaf: Erik Wouters

Foto: Eik Wouters. Trivos D1- Next Volley
Foto: Eik Wouters. Trivos D1- Next Volley

Ook in deze derde partij kwam Trivos weer op een 1-0 voorsprong, maar de resterende sets werd er niet meer gescoord. Het merendeel van het publiek is er van overtuigd dat bij een betere concentratie en ietwat meer geluk, gewoon wordt mee gedraaid in de bovenste regionen van de 2e divisie.

De eerste set begon simpelweg vreselijk goed. Prachtige aanvallen, afgewisseld door mooie killbloks. Ook de libero liet zich zien en verrichte de ene redding na de andere.  De 25-20 setwinst werd enthousiast gevierd.

In de tweede set werd ook via een mooi servicereeks een voorsprong gepakt en Trivos leek op rozen te zitten. Echter, Next Volley kwam terug via harde aanvallen. Daarna pakte Trivos weer het initiatief en bracht de stand weer op gelijke hoogte 6-6.  Met mooi volleybal lieten de dames in het groen uit tot 13-9.
Vanaf dit moment ging het helemaal mis. Een lange rally eindigde in het voordeel van Next Volley en het zelfvertrouwen nam toe bij het gastteam.  Next Volley stoomde door naar 13-22.  Met een prikbal en goede service kwam Trivos nog een stuk bij, maar de set was met 19-25 voor Next Volley.

De derde set moest het gebeuren. Een lange tijd ging het spel gelijkwaardig heen en weer, maar pas bij 17-16 liep Trivos uit. Via een servicereeks van Lonneke werd de afstand verruimd tot 21-17. Netfouten en goede aanvallen brachten Next volley terug tot 21-21. Met punten via block-touch en een ace trok Next Volley de 3e set naar zich toe 22-25.

De vierde set moest Trivos laten zien waar het tot in staat was in deze 2e divisie.
De  middenaanval van Next Volley ging echter lekker lopen, en het gemis aan een goed Trivosblok was merkbaar. Tussenstanden van 3-9 en 7-14 deden het ergste vermoeden. Een servicereeks bracht Trivos terug naar 12-14. De wedstrijd was weer open. De middenaanval van Next Volley was echter weer zeer effectief en persoonlijke fouten bij Trivos stapelden zich op. Next Volley haalde de zege binnen met  17-25.

Erik Wouters heeft meer foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd van 5 oktober ( Trivos D1- NextVolley). Alle foto’s van de wedstrijd zijn te bekijken via: https://photos.app.goo.gl/ZRsc7SuewvCAe5wP8

Meer van Erik Wouters op : https://www.woutersfotografie.com/sportfotografie/Het publiek in de Arcus heeft genoten van de inzet van dames in het groen.
Op youtube een samenvatting van 9 minuten om na te genieten van de acties.

Video: Frank Meeuwsen. Trivos D1- Next Volley

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *