Video Trivos D1 – Volley Meerkerk (21 sept 2019)

Op 21 september startte het avontuur van Trivos Dames 1 in de 2e divisie thuis in Wijchen. Bij het debuut stond Trivos tegenover een relatief onbekende tegenstander: Volley Meerkerk’95.

Trivos ging onbevangen van start en pakte verrassende de eerste set: 25-19.
Sensatie hing in de lucht en de Trivosdames tankten zelfvertrouwen. De 2e set ging weer volledig gelijkwaardig heen en weer. Met goede services en blok werd ook de 2e set binnengehaald door Trivos: 25-20.

In plaats van door te stomen naar de 3e setwinst, leek het of er een compleet ander Trivosteam in het veld stond. Waar het de eerste 2 sets van een leien dakje ging, ging het deze set zeer moeizaam.
Verdedigend liet Trivos steekjes vallen en ook in de passing ging het niet goed. Meerkerk kreeg het overwicht en sloeg ongenadig toe: 15-25.

De 4e set ging weliswaar beter dan de 3e set, maar ook hierin had Volley het betere van het spel: 18-25.

Een 5e set moest de winnaar van deze partij aanwijzen. Meerkerk was meer de zenuwen de baas en maakte minder fouten in deze slotfase, waarmee het de winst naar zich toe kon trekken : 10-15.

Na afloop waren de gevoelens tegenstrijdig. Het debuut in de 2e divisie tegen een potentiële kampioen was met maar een 2-3 verlies goed te noemen. Van de andere kant was met een beetje meer geluk zomaar een overwinning behaald.

Coach Peter Groenen was gematigd tevreden en zag goede aanknopingspunten voor het vervolg in deze competitie.

Terugblik 5 minuten video met wedstrijdmomenten uit de eerste sets om trots op te zijn als debutant op dit niveau. :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *