Dames 1 pakt kampioenschap uit bij Scylla (23 maart 2019)

Scylla Dames 1  –  Trivos Dames 1   3-1 (13-25, 26-24, 25-17, 25-22)

Laagvlieger Scylla was afgelopen zaterdag de gastvrouw in Wageningen en was door de nieuwe coach Bob uitstekend geprepareerd. Met een alles-of-niets tactiek werd Trivos bestreden.

Trivos daarentegen moest nog 1 set winnen om het kampioenschap binnen te halen.

De eerste set was een walkover. Nadat Stefanie Beekers het 25e punt binnen sloeg barstte het feestgedruis los en vloog de confetti door de hal en over de tribune. 13-25 setwinst, Trivos keert terug naar de 2e divisie, missie geslaagd.

In de 2e set zag de Scylla coach zijn kans schoon om tegen het nu ongeconcentreerde team van Trivos punten te behalen. Scylla begon op alle fronten goed te spelen en pakte de set met 26-24.

In de derde set was duidelijk te zien dat Trivos het wel welletjes vond. Mooie aanvallen, goede services en fanatiek spel zorgden er bij Scylla voor dat terecht de derde set met 25-17 werd binnen gehaald.

De vierde set deed Trivos nog iets terug met bij vlagen goed spel en kwam het op een voorsprong. Bij Trivos zakt het concentratieniveau. Scylla vleugels en pakte de set: 25-22. De 4 winstpunten gingen terecht naar de ploeg uit Wageningen.

De terugreis in de bus en het feest in eigen Sportcentrum Arcus was erg gezellig.

Rob Jansen legde deze dag vast op foto.

https://photos.app.goo.gl/MAx9fUUwwDPUJXDbA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *